1

 Literatura infantil

Narrativa

Codolenc, el gegant. Amb il·lustracions de Pep Montserrat; Barcelona: Publicacions de l'Abadia de Montserrat 1991. Amb coberta d'Eulàlia Seriola; Barcelona: Columna 1999.

L'Endemà i el senyor Anselm. Amb il·lustracions de Núria Giralt. Barcelona: Publicacions de l'Abadia de Montserrat 1995.

Un dia d'aventura. Barcelona: Columna 1999.

Un grapadet d'arròs. Amb pintures de Tuni Anglès Soronellas. Reus: Ajuntament de Reus 2006. Edició no venal.

Narrativa breu

"Cafè insòlit". Dins Simfonia de paraules. Recull d'obres premiades del concurs literari de Sant Jordi. Tarragona: Associació de Pares del CP Pax 1992.

"Maldecaps i mal de peus". Dins del programa del XXVI Aplec Baix Camp. Reus: 1992.

"De plaça a plaça". Dins L'Aparador dels Contes. 25 autors reusencs il·lustrats per Pilarín Bayès. Reus: 20 anys de la Unió de Botiguers de Reus 1995.

"Els gegants de l'Aleixar". L'Aleixar: Colla Gegantera de l'Aleixar 1995.

"Raigs de sol irisats", "És ella!" i "Enlluernaments". Dins El menú infantil de la Fina. Tarragona: Lletres a Taula, Tardor Literària, Ajuntament de Tarragona 2004.

"Axioma", dins L'Aperitiu de Lletres a Taula: Tardor Literària. Tarragona: Ajuntament de Tarragona 2005.

"Un grapadet d'arròs", "No és la forma el que importa" i "El 3or de la piràmide". Dins El menú literari de la Fina. Tarragona: Lletres a Taula, Ajuntament de Tarragona 2005.

‘Mous[s]e’ i ‘Joc de Taula amb aromes de punt’. Dins Menú infantil amb les escriptores Fina Anglès i M. Lluïsa Amorós. Tarragona: Lletres a taula, Tardor Literària, Restaurant Piscolabis i Ajuntament de Tarragona, 2007.

‘Salou: la ciutat on tot és possible’ dins Salou 6 pre-textos IV Barcelona: Editorial Meteora, 2008.

Una festa única. Text d’un berenar literari per al programa Amb gust de Lletra del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a Tarragona. Març-maig de 2010.

Poesia

Bella Lluna treu el nas... Poemes i endevinalles per als xiquets. Amb il·lustracions de Jasmin Bergadà i Silvana Salvadó. Tarragona: Arola 2005.

Bella Lluna fa l’ullet… Poemes per als xiquets. Amb il·lustracions de Jasmin Bergadà i Silvana Salvadó.  Tarragona: Arola, 2008

Cantates

Foc, foc, xip, xap, xop. Amb música de Josep Baucells (llibre del nen i partitures). Amb il·lustracions de Núria Riambau. Tarragona: Arola 2000.

Allò que no podia ser. Amb música de Xavier Sans (opuscle). Torredembarra: Coral Xaloc 2000.

Nit de Nits. Amb música de Josep Baucells. Estrenada a Vic el Nadal de 2006 (per a cor d'adults i cor de nens) Barcelona DINSIC Publicacions Musicals 2007

 

Literatura per a adults


Narrativa breu

"Mascabrers en la història, Mascabrers avui, Mascabrers any 2328 del III Mil·lenni". Dins Ajuntament de l'Aleixar. Ajuntaments d'Alforja, l'Aleixar, la Selva del Camp i Vilaplana 2001.

"Del públic". Dins Cor Mestral 1988-2000. Reus: Cor Mestral del Centre de Lectura de Reus 2002.

AssaigUn passeig amb els sentits, de la natura a l'art. Itinerari a l'Aleixar i Maspujols amb l'obra de Joaquim Mir i Marià Manent. Tarragona: Diputació de Tarragona 2006. 2ª edició Novembre 2008.

‘Joaquim Mir a l’Aleixar i Maspujols: tot un patrimoni’ in: Patrimoni, memòria i identitat. Tarragona: Universitat Rovira i Virgili, Facultat de Lletres, 2008.

‘El pintor JOAQUIM MIR TRINXET (Barcelona 1873-1940)’ in: Personatges Il·lustres del Baix Camp i el Tarragonès. Barcelona: Acesa abertis. Aias Editorial, 2009.

Transferència de llenguatges

Herba Maia. Poesies de M. Misericòrdia Arnavat amb vint-i-quatre fotografies de Fina Anglès. Barcelona: Columna 1987.

Poesia musicada

‘Un topant prop del camí’  poema amb música del compositor illenc Baltasar Bibiloni estrenat a Cambrils per la Coral Verge del Camí l’abril de 2008.